Головна » 2015 » Серпень » 23

У духовному і політичному житті кожного народу є події й роки, які назавжди входять в його історію, свідомість, визначають характер буття, місце і роль у світових цивілізаційних процесах. В історії України чимало подій, що перед усім світом продемонстрували прагнення українського народу до вільного, щасливого, заможного життя. Як свідчить історія, із тисяч народів і народностей світу лише 200 виросли в нації – створили свої держави й домоглися визнання світової спільноти, серед них – Україна.

... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: ludmila_krukova5 | Дата: 23.08.2015 | Коментарі (0)

Зараз важко собі уявити життя, позбавлену бездротових технологій. Практично в кожному кафе, будинку, парку є можливість використовувати доступ в інтернет за допомогою Wi-Fi. Але питання стоїть в тому, наскільки шкідливо для здоров’я перебувати постійно в оточенні пристроїв, які обмінюються даними по повітрю. Ось, що думають на цю тему кілька фахівці різних галузей.
Давид Бакштейн, хірург-онколог вищої категорії: «Я б не став стверджувати, що техніка, яка оточує нас, так чи інакше сприяє виникненню пухлин». Свої слова він підкріплює тим, що в Міжнародному епідеміологічному журналі узагальнили з десяток досліджень про вплив гаджетів на виникнення ракових пухлин і прийшли до висновку, що між використанням все тих же мобільних і виникненням раку зв’язку немає. Правда, робити остаточні висновки док ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: ludmila_krukova5 | Дата: 23.08.2015 | Коментарі (0)