Головна » 2015 » Грудень » 14 » Наша школа у проекті Міксіке-2015
12:49
Наша школа у проекті Міксіке-2015

    Міксіке – освітнє онлайн середовище, яке надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн-колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. З 1994 року Міксіке працює в Естонії та інших європейських країнах, бере участь в освітніх проектах Европейського Союзу. У 2011 році розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії. Всі заходи в рамках проекту "Міксіке в Україні" для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно.

ПРАНГМІЛІНЕ - змагання з усного математичного рахунку в режимі онлайн,ияке проводиться на освітньому сайті Міксіке. Змагання розвивають   навички усних математичних розрахунків,дають можливість активно спілкуватися між собою учасникам змагань із разних країн,таких як Естонія, Литва, Латвія та Словенія.

Змагання українського етапу відбуватимуться в три етапи:

I етап «Статичний триатлон»

II етап «Випадковий триатлон»

III етап «Улюблений триатлон»

У цьому навчальному році до проекту Міксіке приєднались і наша школа. Протягом вересня-грудня 2015 року вчитель математики Семеренко Лілія Анатоліївна залучила до участі у змаганнях з усного рахунку Прангліміне учнів 5 класу. Школярів захопили ці змагання, вони отримали масу позитивних емоцій та з задоволенням чекають наступного етапу.

Бажаємо успіхів у проходженні третього етапу. Очікуємо високих результатів!

Переглядів: 375 | Додав: ludmila_krukova5 | Теги: Міксіке, школа, Прагмаліне | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar