Головна » 2016 » Лютий » 13 » Конкурс Моя школа the best
10:10
Конкурс Моя школа the best
 
Школа юних журналістів «Світ Молоді» оголошує конкурс відеоблогерів  «Моя школа the best».
 
Умови конкурсу
Крок 1
Щоб взяти участь у конкурсі, тобі необхідно зареєструватися на порталі Світ Молоді, зібрати у своїй школі команду з п‘яти однодумців і зареєструвати на нашому сайті свою школу (реєстрація на порталі «Світ Молоді» швидка і проста).
Крок 2
Разом з командою зніміть відеоролик, присвячений вашій школі – «Моя школа the best». Розкажіть у ньому про унікальність вашого навчального закладу: про найкращих учнів або про цікавих учителів, про яскраві свята або про унікальні традиції – словом, знайдіть «родзинку» вашої школи і розкажіть про неї! Тривалість ролика – від двох до чотирьох хвилин.
Крок 3
Розмістіть відеоролик «Моя школа the best» на youtube і на сторінці конкурсу в розділі "Заходи". В назві відео обов'язково вкажіть назву або номер школи.  За бажанням, зробіть посилання у соціальних мережах і збирайте урожай «лайків» та кількість переглядів.
Визначення переможців
Конкурс «Моя школа the best» відбуватиметься у три етапи:
з 16.11.15. до 30.12.15.,
з 11.01.16. до 29.02.16..
і з 10.03.15. до 30.04.16.
У кожному етапі будуть визначені команди-переможці (за кількістю переглядів відеороликів).
Наші призи
Усі учасники отримають у подарунок футболки з емблемою конкурсу.
Кращі команди за результатами кожного з трьох етапів отримають пам‘ятні подарунки і право на безкоштовне відвідування майстер-класів від «гуру» відеоблогерства.
(Для тих, хто не бере участі у конкурсі, можливе платне відвідування майстер-класів.)
У травні 2016 р. журі визначить серед переможців усіх трьох турів конкурсу відеоблогерів «best of the best» - найкращу команду, яка й отримає СУПЕРПРИЗ –ВІДЕОКАМЕРУ!
Святковий фінал конкурсу «Моя школа the best» - це крута закрита паті для найкращих учасників.
Не пропусти свій шанс стати відомим шкільним відеоблогером, розповісти усім про свою школу і отримати крутий приз – відеокамеру!
 
 
Переглядів: 313 | Додав: Stepne-s | Теги: Конкурс Моя школа the best | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar