Головна » 2017 » Жовтень » 22 » Code Week - звіт
19:30
Code Week - звіт

Ми живемо у світі, наповненому технологіями, тому, яку б професію не обрали наші учні у майбутньому, їхній успіх залежатиме від розуміння принципів роботи цих технологій. Вивчення програмування є основою для успіху в будь-якій кар’єрі, тому що воно допомагає розвивати навички розв’язання задач, логіку та творчість.

З 2 по 22 жовтня 2017 року в Степненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів в рамках Європейського Тижня коду #CodeEU під керівництвом учителя інформатики Крюкової Людмили Владиславівни проходив захід «Code Week».  В даному проекті взяли участь 153 учня з 2-11 кл. Школярі познайомилися з основами програмування, пограли в цікаві ігри в яких використовували окремі блоки керування персонажами (Лабіринт, Година коду від Майнкрафт – Розробник, ігрова студія Льодовикового періоду, Scratch). Учасники отримали іменні сертифікати, які засвідчують їхню вправність у програмуванні.

Захід проводився з метою познайомити школярів з азами програмування, руйнування стереотипів щодо роботи програміста, ознайомлення учнів із спеціальностями, які пов’язані з інформаційними системами. Усі учасники були задоволені «CodeWeekEU», оскільки пограли у ігри та дізнались багато нового та цікавого, і сказали, що з нетерпінням чекатимуть наступної Години коду.

Категорія: Новини | Переглядів: 356 | Додав: Stepne-s | Теги: #codeEU | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar