Головна » 2017 » Травень » 23 » 8 клас_23 травня 2017 року
06:46
8 клас_23 травня 2017 року

Ви разом із друзями вирішили влітку започаткувати свою справу «Літній кінотеатр» для збору коштів на відновлення старого замку. Для цього на стіні замку ви плануєте демонструвати молодіжні фільми, навчальне та науково-популярне відео тощо. Розробіть необхідні інформаційні матеріали та засіб для обчислення витрат та прибутків від проекту.

  1. З метою залучення інвестицій т а підтримки з боку бізнесу та влади, розробіть текстовий документ - брошуру про свою ідею. У брошурі на окремих сторінках подайте ідею проекту, його завдання, основні кроки реалізації, таблицю запланованих сеансів та відповідний кошторис. Додайте до брошури ілюстрації замку.
  2. Сплануйте та розробіть електронну таблицю або проект в середовищі програмування, за допомогою яких можна фіксувати витрати для підготовки до сеансу (прокат апаратури, друк оголошень, засоби для прибирання сміття після сеансу), благодійні пожертви на ремонт замку та розраховувати отриманий прибуток.
  3. Заповніть таблицю виконання завдання – файл Таблиця-стартап, який збережений у папціКомпетентнісні завдання.
  4. На електронну адресу вчителя надішліть розв'язок завдання: текстовий документ; архів проекту для розрахунку чи електронної таблиці; таблицю підготовки до виконання завдання.

Таблиця-стартап

Категорія: Інформатика | Переглядів: 356 | Додав: Stepne-s | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar