Головна » 2017 » Квітень » 25 » 8 клас_Завдання «Переїзд до Києва»
06:50
8 клас_Завдання «Переїзд до Києва»

Улітку ви з родиною збираєтесь переїхати жити до Києва, оскільки батьки там працюють. Ви вже обрали вищий навчальний заклад для подальшого навчання, лишається обрати школу для молодшого брата, який навчається у 8 класі й має хист і досвід складання комп'ютерних програм. Ви разом із братом вирішили знайти в Києві школу, учні якої мають найкращі результати з олімпіади з інформатики за останній рік. Для переконання батьків у правильному виборі школи ви вирішили побудувати діаграму кількості призерів у п'яти навчальних закладах, що мають найвищі результати. Числову діаграму слід побудувати на основі знайденої електронної таблиці.

  1. Оберіть форму подання знайдених відомостей, яка буде зручна для перегляду батьками: презентація, електронний лист, текстовий документ, проект, підготовлений мовою програмування. Передбачте, що батькам слід повідомити URL-адреси сайтів двох найкращих, на вашу думку, навчальних закладів та аргументи на їх користь.
  2. Заповніть таблицю виконання завдання – файл Таблиця-олімпіада, який збережений у папці Компетентнісні завдання.
  1. На електронну адресу вчителя надішліть розв'язок завдання: архів опрацьованої електронної таблиці; архів представлення результатів батькам, таблиця виконання завдання.
  2. Київські учнівські олімпіади м.Києва

Таблиця-олімпіада

Категорія: Інформатика | Переглядів: 2166 | Додав: Stepne-s | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 2
avatar
0
1 karinakazanzhi • 18:40, 09.05.2017
А можна уже сделанную таблицу?
avatar
0
2 Анонімно • 17:53, 10.05.2017

Цитата
ага ,ага
avatar