Головна » 2015 » Липень » 19 » Як зробити портал, або Все про WEB – сторінки
08:52
Як зробити портал, або Все про WEB – сторінки

www_wwwБільшість користувачів всесвітньої павутини хоча б раз замислювалися про створення своєї власної сторінки. Питання «Хто створює сайти?» і «Як зробити портал?» мучать мільйони людей. Хтось обмежує себе однією статтею, з коротким описом всього процесу, інші починають більш детальне вивчення. Є деякі люди, яких абсолютно не цікавить дана інформація, вони просто користуються вже готовими сайтами і все. Але знати хоча б приблизно інформацію про те, як зробити портал, повинен кожен користувач інтернету. Перш ніж сайт з’явитися в мережі, він пройде деякий шлях, що складається з наступних кроків:

  • Розробка ідеї сайту.
  • Створення або «пожвавлення» ідеї.
  • Розміщення в мережі інтернету.
  • Просування і наступні дії.

Зауваження

Останній пункт може бути опущений, і все залежить від мети створення сайту. А в цілому зазначений раніше план створення порталу містить безліч підпунктів і додаткових дій, які змінюються в залежності від безлічі факторів. Для того щоб краще зрозуміти, як відбувається створення WEB-сайтів, давайте розберемо більш уважно кожний крок.

Підготовка

Початковим кроком до створення свого порталу є розробка ідеї або знаходження мети створення. Тут все дуже просто, якщо немає ідеї, немає і сайту. Навіщо зайвий раз напружуватися, якщо в цьому немає жодного сенсу.

Створення

Другий пункт – створення WEB-сайтів або «пожвавлення» ідеї. Це самий складний і тривалий етап на шляху до створення сайту. Більшість людей, яких цікавить питання «Як зробити портал?», втрачають свій ентузіазм саме на цьому етапі. Але відразу варто відзначити, що чогось складного в цьому пункті нашого плану немає. І на вибір є два варіанти розвитку подальших подій: самостійно сконструювати або скористатися послугами програміста. У першому варіанті буде потрібно наявність спеціальних знань, а саме вивчення «HTML» і «CSS». Ці дві мови програмування є мінімальними знаннями для самостійного і повного створення сайту. В даному випадку «HMTL визначає структуру для всього сайту, а «CSS» займається оформленням. Якщо ви не знаєте основ цих двох мов програмування, то намагатися самостійно створити портал не має сенсу. Другий варіант пожвавлення сайту полягає в тому, що потрібно просто знайти людину, яка за певну плату виконає роль конструктора ваших інтернет-сторінок.

Розміщення

Створення інтернет-сайтів буде безглуздим заняттям, якщо він не буде виставлений на показ. Для розміщення порталу в мережі потрібно знайти хостинг-компанію, яка надасть вам можливість використовувати її сервер. Іноді такі пошуки сильно затягуються, з-за різних протиріч. Висновок Після того, як будуть виконані всі кроки цього плану, у вас буде обличчястий сайт в інтернеті, де буде розміщуватись інформація, що цікавить тільки вас. Звичайно, такий план не можна вважати повним керівництвом, скоріше, це певна рекомендація, яка допоможе вам відповісти на питання «Як зробити портал власними руками?»

Читайте також: Як дізнатися IP роутера

Є й альтернативний план, який включає в себе лише два пункти з цієї інструкції. При цьому розробка та розміщення в мережі відбуваються в автоматичному режимі, з використанням безкоштовних хостинг-компаній.

За матеріалами: poradu.pp.ua

 
Переглядів: 342 | Додав: ludmila_krukova5 | Теги: або Все про WEB – сторінки, Як зробити портал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar